EEC Line Company Limited

Next level logistical solutions
your complete

Solution

EEC LINE works to resolve all your land transportation needs. Our overland truck service works to provide you the best complete logistic solutions when transporting chemicals or general cargo.

At EECL, we work tirelessly to ensure that your cargo arrives safely and on time to its destination. Your cargo is safe while on one of our certified trucks.

Feel free to get in touch with us and tell us about your plans. We think you’ll love working with us.

Our Service

Our truck operators are trained and experienced in over land chemical transport. They are also experienced with the safe handling of hazard chemicals. With EECL drivers, you are ensured safe and speedy delivery of shipment across Thailand.

Here's why our customers

choose us

Competitive Pricing

A cost effective and comprehensive service that compels customers to return to EECL again and again.

Timely Delivery

Knowledgeable and familiar with regional transport routes and local roads, you are ensured safe and speedy delivery of shipment.

Certified Trucks

Each truck is certified to transport hazardous chemicals safely and efficiently to its final destination.

it's a fact that

Numbers don't lie

Customers

Enterprises and private
106

Licenses

Our own, certified licensed truck
186

Growth

Revenue growth in 3 years
4x
Some of Our

Beloved Customers

here you can

Contact Us

PUE, Mexico.

Sol 52

TypePrivate house

StatusBuilt

Year2013

Size1000sqft


Sol 25 is a house in San Pedro Cholula Puebla, Mexico. Located in a residential subdivision outside of the city, adjacent to Mount Zapoteca, a protected nature reserve. Sol 25 emerges as a home with the premise of creating spaces that are visually integrated with nature in addition to maximizing the size of the house.

A distinct architectural layout is generated; located on the ground floor are two bedrooms, a garden, and a lobby. Going up to the first level is the living room and kitchen, all in an open-plan concept into a double-height space where you can enjoy the view to the green areas. Going up a level is a loft with a studio. The roof space was allocated to a roof garden where you can enjoy an outdoor environment that is visually attractive in 360 degrees.

Positano, Italy.

Villa Positano

TypePrivate house

StatusBuilt

Year2014

Size1500sqft


The true protagonist of this project is a collection of antique ceramics from Vietri, entrusted with the role of exalting the particular elements that make the famous Villa in Positano a contemporary architectural masterpiece.

The harmonious composition of hand-painted ceramic tiles, the great passion of the villa’s owners, wraps a long ribbon of steel like a decorative skin. The ribbon is used to articulate the double height spaces of a former eighteenth-century monastery, linking the villa’s three levels.

It begins on the ceiling, dropping down a six-meter high wall to become a shelf in the large living room on the first floor, a platform, intersecting the stairs leading to the kitchen on the ground floor. The ribbon then transforms into the dining room table, finally climbing back up toward the ceiling to house the lighting fixtures. All without any interruption.

Sahibzada Ajit Singh Nagar, India.

House 2413

TypePrivate house

StatusBuilt

Year2014

Size3000sqft


The project is located in Mohali, a satellite town of Chandigarh that is witnessing fast paced growth like most Indian cities.

The brief of the client, a builder was to design a house for selling that would be universal in character so that it is acceptable & appreciated by all kinds of end users ranging from a high earning professional to a wealthy farmer.

The overall concept was devised as a free plan with overlapping spaces to allow flexibility. However, the movement was choreographed so as to unfold the layers as one moves along the vertical axis of the house.

Elwood, Australia.

The Elwood House

TypePrivate house

StatusBuilt

Year2012

Size3000sqft


The Elwood House is a new residential dwelling with a separate garage and studio to the rear. The client’s brief was for a modern family home that was interesting and exciting but not to the detriment of the comfort to the occupants and within a sensible budget.

“The client wanted a house that was clean, distinctive and enjoyable to use without feeling like they were an object in their own home because it was of a contemporary design” says the architect, Patrick Jost.

Conceptually, the house is separated into two clearly defined elements to the upper and lower levels.

Washington, DC, United States.

Brandywine House

TypePrivate house

StatusBuilt

Year2013

Size4000sqft


Located within close proximity to Rock Creek Park, and with easy access to the shops and restaurants on Connecticut Avenue, this large lot in Northwest Washington, DC presented a desirable opportunity for a young family to build a new house in this sought-after neighborhood.

Designed to respect both the scale of neighboring houses and the rhythm of the streetscape, the project aligns with adjacent houses while retaining the vast majority of mature trees and green space located between the street and the house. Materials composing the exterior, which include stone, wood and stucco, evoke traditional materials found throughout the neighborhood. The house appears relatively solid when viewed from the street with strategically placed windows insuring privacy to the street-facing spaces.

The “L” shaped house is organized around the outdoor living spaces and swimming pool, and is oriented towards the large, south facing rear yard.

New York City, NY, United States.

ICRAVE Office

TypeOffice

StatusBuilt

Year2014

Size8000sqft


After rapid growth, ICRAVE, a New York-based experiential branding and design firm, made the move to an 8,000-square-foot studio with the intention of really making it their own. The space, designed by the ICRAVE team itself, goes beyond the notion of an open plan office — it is designed specifically to foster ICRAVE’s immersive, collaborative culture.

The design process was a collective effort of the entire ICRAVE studio. Dream sessions were held to harvest ideas, where team members examined different areas and said, “Now, what if we could have...,” giving everyone a chance to bring their ideas to the table. Among those options, ICRAVE then crowdsourced the best solution for each micro-environment, and created a one-of-a-kind office. The result is a truly collaborative office space that fosters employees' creativity, interaction, and inspiration.

The reception desk doubles as a DJ booth, and the entrance plays host to archery matches. The conference room features large monolithic doors that swivel 360 degrees to open and close the space as needed. The kitchen and conference room are separated by a chalkboard that can be raised to create bar seating next to the kitchen or lowered to be used in meetings.